Blaue Blume + TÅRN + The Attic Sleepers Tårnhøj skønhed og en diskokugle. Kulturnat på Posten.


Blaue Blume + TÅRN + The Attic Sleepers
| Fredag d. 3. okt. 2014 | Østre Stationsvej 35, Odense C | Pris: 80 Kr. | Ugens gæsteanbefaling er skrevet af: Kristian Bang Hansen

Sted: Musikhuset Posten
Arrangør: Musikhuset Posten

Blaue Blume gæster sørme Posten, og det er dejligt. Af en eller anden grund minder Jonas Smiths falset og en del af bandets arrangementer mig om dengang Eurythmics var fede i 80’erne,og det er altså et kompliment om man tror det eller ej.

Selv siger de at de ”lyder som et band, der kun spiller ved fuldmåne i en stor kirke, med en diskokugle roterende over alteret med absint i blodet og uopnåelige, blonde piger i blå kjoler som tilskuere”, og det kunne jeg nok ikke selv have formuleret bedre, selv om jeg prøvede. De er blevet voldspillet både på P3 og på P6, og hvis man vil nå dem inden de rammer P4, så er det nu.

Som total bonus spiller de gæve fynboere fra TÅRN deres rigtigt udemærkede Nikolaj Nørlund lydende og i ørene dejligt snurrende og poetisk fint nok lydende dansksprogede popmusik som opvarmning. Dem hørte jeg sidste sommer, og det gider jeg enormt gerne gøre igen. Også The Attic Sleepers som nogen mener, man skal holde øje med, bidrager til en aften, der ikke lige er hurtigt overstået, og til en særdeles fornuftig pris faktisk.

TÅRN: https://www.youtube.com/watch?v=2r_wOTLCRXk

The Attic Sleepers: https://www.youtube.com/watch?v=WbKXrdTiKxU

Blaue Blume: https://www.youtube.com/watch?v=ffldMPq2GmM

Link til begivenhed

Skrevet af Kristian Bang Hansen

Odenseaner. Altså den type der - som de øvrige 75 % - vokser op i forstaden, bliver betaget af byen, romantiserer over dens historie, nedtrykkes af dens forfald, men begejstres af dens store potent...
This Is Odense