Omfattende performance kunst på FLOW Undervisning og performance kunst bliver et, når Sisters Hope tager styringen på FLOW


Omfattende performance kunst på FLOW
| Fredag d. 28. feb. 2014 | Odense | Pris: 0 Kr. | Ugens gæsteanbefaling er skrevet af: Ane Cornelia Pade

Sted: Odense by
Arrangør: FLOW & Sisters Academy

Hvad sker der med indlæringen, hvis man forvandler en almindelig undervisningsinstitution til et stykke performance kunst? Det har performance gruppen ”Sisters Hope” sammen med ”Sisters Academy” sat sig for at undersøge. I over et år har gruppen samarbejdet med ”FLOW” og ”HF & VUC FYN”, for at forberede et altomfattende performance projekt, der vil transformere alle elementer omkring undervisningen på ”FLOW” i Odense over en periode på to uger. Undervisning er flyttet fra FLOW’s daglige lokaler og ind i de forladte fabriksbygninger på Rugårdsvej. Her vil mere end 170 elever og 20 lærere sammen med Sisters Hope’s 12 kunstnere skabe et fiktivt, sansende, parallelunivers.

For enhver, der har haft sin daglige gang på en af landets offentlige undervisningsinstitutioner, lyder projektet nærmest absurd, men samtidigt yderst tiltalende. For hvem har ikke drømt om at skille sig af med de hvide institutionsvægge og kommunemøbler. Tanken om et så storstillet projekt, der bevæger sig i grænselandet mellem undervisning og performance kunst, stiller spørgsmål ved hele vores opfattelse af, hvordan undervisning skal foregå, og samt de rammer vi normalt associerer med undervisning. For hvordan ændres vores adfærd og indlæring, når vi placeres i nye sansemættede omgivelser, gives en ny dresscode og adresserer kendte emner i et nyt sprog?   

Skønt man skal være elev på ”FLOW” for at få den fulde oplevelse af performance projektet, så er der mulighed for at få indblik i denne parallelle virkelighed. ”Sisters Hope” inviterer interesserede på rundvisning i klasselokaler med integrerede performance tableaus, efterfulgt af en forfriskning og mulighed for at gå på opdagelse i det alternative univers. Da undervisningen er en central del af projektet, er tidsbestilling påkrævet.       

Tidsbestilling:

skyggen@sistersacademy.dk
sistershope@sistershope.dk
+45 6171 1713 eller +45 26247734

Yderligere viden om Sisters Academy:
www.sistersacademy.dk

Link til begivenhed

Skrevet af Ane Cornelia Pade

Jeg er opvokset i Odense med en bog under puden og musik i ørene. Musikalsk har jeg prøvet kræfter med både den rytmiske og den klassiske musik, i sammenhænge der spænder fra larmende punkband til ...
This Is Odense