NAT PÅ MUSEET 24 timers scenekunst-håndværk i den glemte have på Brandts


NAT PÅ MUSEET
| Lørdag d. 13. dec. 2014 | Brandts Torv 1, Odense C | Pris: 0 Kr. | Ugens gæsteanbefaling er skrevet af: Kristian Bang Hansen

Sted: Brandts
Arrangør: Det Skrå Teater & TeaterLab

Fire lokale kunstnere og ti gymnasieelever fra Mulernes Legatskoles Teaterlab lukker sig inde en hel nat i Brandts' nye sanseudstilling "Den Glemte Have". De skal skabe en færdig teaterforestilling på kun 24 timer, og du får mulighed for at se, hvad de finder på. Gratis!

Det er sket noget af et hamskifte på Brandts i de seneste måneder - ud på paller er kørt Trampedachs dystopiske grå skikkelser – og ind er flyttet en lille flække af små, mystiske, farvestrålende huse på bløde, grønne bakker i et fantasifuldt landskab med dyr og trolde. Siden åbningen af sanseudstillingen i forrige uge har der været et rent stormløb af unger på klædefabrikkens 2. sal - en begejstring, der ud fra min egen erfaring forplanter sig helt usvækket ned gennem gulvet til søfartsudstillingen nedenunder.

Unge, legesyge typer har vi mange af i Odense, men dem, som flytter ind fredag nat, var nok ikke de typer, som Mie Mørkeberg havde i tankerne, da hun byggede det fantasiforplantende landskab. Men når børn jo alligevel skal vildt tidligt i seng, så er der masser af tid til at lade byens kunstnertyper gå i barndom. Og anført af Odenses absolut med længder førende sprechstallmeister og teaterindpisker Jeppe Sand synes 24 timer måske at være lige rigeligt. Lad os se!

En skuespiller, en forfatter, en musiker, en instruktør samt 10 entusiatiske gymnasieelever... Jeg tror, at det lykkes! Jeg har set det lykkes for dem før... Da det Skrå Teater opførte den årlige scenekunstudfordring "Lykkes Det" på havnen i april, var alle vist rørende enige om, at det lykkedes. Og nu får du mulighed for at genopleve både den fabelagtige digter og poetryslammer Nikolaj Kvistgaard og Nicolas Koch-Simms – musikkonservatoriestuderende og omrejsende i drejelire - på lørdag. 

Og huskede jeg at sige, at det var gratis? Det er gratis!

Men husk at reservere billetter her: 

Billetter til forestillingen kl. 13.00:
http://ticketeasy.dk/BookingWiz?eventId=7359470301

Billetter til forestillingen kl. 14.00:
http://ticketeasy.dk/BookingWiz?eventId=7359470302

Se den smukke teaser-video for NAT PÅ MUSEET med Jeppe Sand og sanseudstillingen her: http://vimeo.com/113966458

Link til begivenhed

Skrevet af Kristian Bang Hansen

Odenseaner. Altså den type der - som de øvrige 75 % - vokser op i forstaden, bliver betaget af byen, romantiserer over dens historie, nedtrykkes af dens forfald, men begejstres af dens store potent...
This Is Odense