On My Table Side Fernisering på soloudstilling med den Syrisk palæstinensiske kunster, Samara Sallam.


On My Table Side
Udstilling | Tirsdag d. 21. mar. - Søndag d. 2. apr. 2017 | Filosofgangen 30, Odense C | Pris: 0 Kr. | Skrevet af: Mikkel West

Sted: Kunstbygningen Filosoffen
Arrangør: Det Fynske Kunstakademi

FAA Project Room har tirsdag fernisering på endnu en interessant elevudstilling. Denne gang er der tale om den syrisk/palæstinensiske journalist Samara Sallam, der indtil 2012 boede i Damaskus og senere, da krigen brød ud, flyttede til Algeriet for at studere på kunstakademi her. Kulturel tværfaglighed er altid værd at bemærke. Det giver noget ekstra tyngde til kunsten. 

Det er altid interesssant at engagere sig med mennesker fra Mellemøsten der, med en anden kunstnerisk referenceramme skaber en meget spændende syntese imellem vestlig og mellemøstlig kunstnerisk praksis. Udenlandsk arbejdskraft er en gave til det danske kulturliv. 

Kigger man på Samsara Sallams hjemmeside (http://samarasallam.wixsite.com/samarasallam) danner der sig et billede af en meget interessant grafik- og fotokunstner. "A relationship research between the mouth, violence and pleasure" er en soloudstilling fra Samara, og indeholer installationer, skulpturer og video.

Fernisering: Tirsdag d. 21. marts kl.17-19
Åbningstider: Tirs-søn kl. 11-17Link til begivenhed
Til forsiden


This Is Odense