Åbningsfest for Den Fynske Ølbar Fyn er finest!


Åbningsfest for Den Fynske Ølbar
Andet | Søndag d. 1. jul. 2018 | Odense | Pris: 0 Kr. | Ugens gæsteanbefaling er skrevet af: Jens Krog

Sted: Odense by
Arrangør: Den Fynske Ølbar

Mange af mine nære venner er flyttet til København, og det er jo trist. Både fordi de bor langt væk, men også fordi jeg nærer en mistanke om, at jeg går glip af noget. Et plaster på såret er, at mine fynske venner påstår, at størstedelen af de specialøl, man kan få fat på i djævleøens hovedstad, er importeret fra Danmarks eget provence: Fyn.

Nu bliver det måske lokalpatriotisk, men ved du hvad: Det er jo også meningen. På Fyn laver vi bare gode bajere, IPA’ere, pilsnere, stouts osv. Rundt omkring i det fynske landskab stormer mikrobryggerierne frem, og det er eddermame på tide, at vi får vores egen lokalpatriotiske fynske ølbar! De har allerede en i København.

Det har vi nu. Den ligger i Overgade, og der er åbningsfest på søndag. Der er gratis smagsprøver i seks stive timer, så du kan godt smide bilnøglerne hjemme i Bellinge og sige til din udkårne, at du skal hentes. Skål!

Link til begivenhed

Skrevet af Jens Krog

Odense er for mig, ligesom mange andre byer, hvad man gør den til. Hvis man kun lever i sin lejlighed og på sit arbejde, så forbliver byen blot cykelturen imellem de to,...
This Is Odense