VM: Danmark - Frankrig VM skal ses med klaphat på storskærm


VM: Danmark - Frankrig
| Tirsdag d. 26. jun. 2018 | Odense | Pris: 0 Kr. | Ugens gæsteanbefaling er skrevet af: Jens Krog

Sted: Odense by
Arrangør: Dig selv

Fodboldfeberen har ramt os alle. Selvom min familie ser så lidt fodbold, at jeg som den eneste fra klassen ikke kan huske, at min far råbte af tv’et i ’92, så sker der et eller andet indeni, når de rød-hvide mænd spurter hen over skærmen efter den dyrebare læderballon.

VI er med til VM. VI skal slå Frankring, og det er VORES tur til at få det guld med hjem. Byen bobler over med storskærme i denne tid, og på tirsdag skal du ud at stå skulder ved skulder med os andre og råbe gutterne til sejr. Afhængig af dit og vejrets temperament bør du vælge mellem følgende steder:

FLAKHAVEN

Rådhuspladsen er ærkeslagpladsen for nationalsport, og med domkirken i baggrunden kan du stå på en fadølsbus (som af en eller anden grund ikke er fra Albani) og skråle i kor med dine patriotiske ligesindede. Fuck vejret, vi bliver stående.

ARKADEN

Hvis du er til stadionstemning, men også magelig, kan du trække ind i Arkadens Food Market og mæske dig i international street food, imens du trækker dine nationalistiske aner frem fra dybet.

 RYAN'S

For de mest rutinerede fodboldfans er pubstemning et must. På Ryans er der hverken barnevogne, højt til loftet eller hyggefans, som kun er der for samværet. Her er en lille lomme af den atmosfære, som de britiske pubs fyldes med på hver kampdag. Fodbold og bajere. Ingen dikkedarer.

Link til begivenhed

Skrevet af Jens Krog

Odense er for mig, ligesom mange andre byer, hvad man gør den til. Hvis man kun lever i sin lejlighed og på sit arbejde, så forbliver byen blot cykelturen imellem de to,...
This Is Odense