All year long Louise Mochia - DK/SE


All year long
| Mandag d. 2. jul. 2018 | Odeons Kvarter 1, Odense C | Pris: 0 Kr. | Ugens gæsteanbefaling er skrevet af: Kasper Herschend

Sted: Odeon
Arrangør: Location X

”Dance all year long” er et danseprojekt, som vi i Odense får glæde af igennem et helt år. Det ambitiøse danseprojekt med den finske danser og koreograf Taneli Törma som kunstnerisk leder vil give Odense 24 danse-events på små og større locations i løbet af det næste år.

Som publikum får vi desuden mulighed for at følge med i processen, når danserne øver på de mange forskellige scener. Projektet bliver skudt i gang af danser Louise Mochia på Byens Scene i Odeon, hvor hun vil øve fra mandag den 2. juli til premieren på projektets første forestilling den 14. juli..

Louise Mochia vil arbejde på en duet sammen med den svenske danser Adam Seid Tahir. Sammen vil de under arbejdstitlen ”Aurora” forsøge at indfange de bevægelser og lyde, der måske kendetegner det fænomen, vi betegner solvind. Til at hjælpe sig med at udforske lydsiden her har Louise musiker og sanger Stine Steendorph.

Link til begivenhed

Skrevet af Kasper Herschend

Jeg flyttede til byen fra det... Hvad?

- Det provinsielle Vestsjælland. For omtrent 6 år siden. Egentlig ikke fordi Odense virkede særligt tiltalende. Snarere fordi byen bare var en...
This Is Odense