Blam! I want to break free!


Blam!
| Onsdag d. 22. aug. - Lørdag d. 25. aug. 2018 | Ny Vestergade 18, Odense C | Pris: 230 Kr. | Køb billet her | Ugens gæsteanbefaling er skrevet af: Jens Krog

Sted: Teater Momentum
Arrangør: Teater Momentum

Det er egentligt tankevækkende, at mennesket efter tusinde års udvikling af teknologi, samfund og sågar os selv  har valgt at styre i en retning af, at flere og flere af os sidder fuldstændigt pacificeret på et kontor foran en computer de fleste af vores vågne timer. Hvis vi er skabt i Guds eget billede, så er jeg lidt skuffet over Ham.

Heldigvis slumrer en vildskab under den konforme overflade, som de færreste af os slipper ud. Måske ved vi ikke helt hvordan. I “Blam!” kan du imidlertid få en demonstration. Fire kontorarbejdere bryder ud af det kollektive sløvsind og omdanner kontorlandskabet til en slagmark for drama af den allerhurtigste klasse. Kan man egentlig slå en salto fra et hæve-sænkebord?

Budskabet i "Blam!" er nonverbalt, men har trængt igennem til udsolgte show verden over. Måske vil “Blam!” blot huske os på, at vi skal finde glæden i hverdagen, der hvor vi er, eller måske er stykket en opfordring til at tage kontrollen over eget liv tilbage. 

Link til begivenhed

Skrevet af Jens Krog

Odense er for mig, ligesom mange andre byer, hvad man gør den til. Hvis man kun lever i sin lejlighed og på sit arbejde, så forbliver byen blot cykelturen imellem de to,...
This Is Odense