Flygtninge fortæller Vidnesbyrd fra virkeligheden


Flygtninge fortæller
| Torsdag d. 23. aug. 2018 | Vestergade 95b, Odense C | Pris: 0 Kr. | Ugens gæsteanbefaling er skrevet af: Jens Krog

Sted: Teater95B
Arrangør: Spoken Word Festival

Det er nok den sværeste debat at slippe for at høre om: Flygtningeproblematikken. Der findes ikke en politiker, som ikke vil udtale sig om den, så det gør de altså fra venstre til højre. For de flestes vedkommende er 99 procent af alt det, vi ved om flygtninge følgelig noget en politiker, ekspert eller nyhedsgrafik har fortalt os.

Det synes jeg altså er unfair. De fleste af os kender flere flygtninge, end vi lige tænker over. Måske er det, fordi de opfører sig temmelig normalt, når det kommer til stykket, men det ændrer altså ikke på, at de har set en anden virkelighed end os fra Tarup.

Tag ned på Teater 95b og oplev nogle unge modige flygtninge fortælle om, hvordan det er at flygte på tværs af et kontinent for derefter at møde det danske samfund. Der er garanteret noget at lære om dem, men der er nok også noget at lære om os.

Link til begivenhed

Skrevet af Jens Krog

Odense er for mig, ligesom mange andre byer, hvad man gør den til. Hvis man kun lever i sin lejlighed og på sit arbejde, så forbliver byen blot cykelturen imellem de to,...
This Is Odense