Nobody but a princess - kronen på værket Spydspidsforestilling for en Schweizerknivsfestival


Nobody but a princess - kronen på værket
| Onsdag d. 22. aug. - Lørdag d. 25. aug. 2018 | Flakhaven, Odense C | Pris: 0 Kr. | Ugens gæsteanbefaling er skrevet af: Jens Krog

Sted: Flakhaven
Arrangør: HCA Festivals

Ugens andre anbefalinger er, selvom det ikke fremgår, alle underarrangementer for konglomeratet “HCA Festivals”. Jeg har ikke haft tid til at læse om alle arrangementerne, for der er altså ekstremt mange. Som det fremgår, er det ikke nødvendigvis de fede arrangementer, som har særligt meget at gøre med H.C. Andersen. På den anden side virker det til, at de fleste må være med, hvis de så til gengæld falder inden for temaet på den ene eller anden måde.

For udenforstående er HCA Festivals altså svær at gennemskue. Måske er det blevet så stort, at det nærmest har fået sit eget liv. En ting er dog sikkert, og det er, at festivalen hvert år præsenterer et enormt show på Flakhaven som en slags krone på værket. Showet plejer at imponere med en sværm af dansere, akrobater og sangere, samt laserlys og fyrværkeri. Tilsammen fortolkes og genskabes H.C. Andersens eventyr i en moderne opsætning, som tager vor gamle digter ind i det nye årtusinde.

Det er svært at spå om forestillingens art, andet end at den bliver overvældende. Som et billede på festivalen selv, er den et sammensurium af tænkelige og utænkelige indslag. Jeg husker specielt et stort vejende Danneborg skabt af en hær af lysende droner. Den tænker jeg godt, de kan stikke i år.

Link til begivenhed

Skrevet af Jens Krog

Odense er for mig, ligesom mange andre byer, hvad man gør den til. Hvis man kun lever i sin lejlighed og på sit arbejde, så forbliver byen blot cykelturen imellem de to,...
This Is Odense