RCO Repair Café Odense har en hyper velmenende og udadrettet gør verden til et bedre sted-mission eksklusiv den løftede pegefinger.


RCO
Andet | Lørdag d. 6. jul. 2019 | Østersøgade, Odense C | Pris: 0 Kr. | Køb billet her | Ugens gæsteanbefaling er skrevet af: Kasper Herschend

Sted: Byens Ø
Arrangør: Repair Café Odense

Repair Cafe Odense har i et års tid huseret i det Blå Kvarter på Byens Ø og sammen med en lille gruppe andre ildsjæle arbejdet sig frem imod et helt miljø af virksomme krea-typer i de containere, som kommunen vel i sidste ende har tildelt dem med henblik på at skabe netop det i den lille storby af en andedam, som vi kalder Odense.

Godt for dem! Og ikke mindst godt for os, for lige nøjagtigt Repair Café Odense har en hyper velmenende og udadrettet gør verden til et bedre sted-mission eksklusiv den løftede pegefinger.

De slår sig selv op på at kunne hjælpe dig med at lappe din cykel og måske sy et par bukser om, så de sidder bedre, men vi ved jo alle sammen godt, at det bare er et cover-up! For i virkeligheden er de jo klimakrisens svar på doomsday preppers - en klub for folk, der ”byggemand bob’er” sig ud af klimakrise og planned obsolescence og Bilderberg-konspirationer med vel-orkestrerede fald i udbud og kunstigt høje efterspørgsler.

Jeg siger det bare, som jeg ser det!

Hvor længe skal vi egentlig vente for at Odense bliver off-grid?

PS. Når du har lappet din cykel færdig på havnen med hjælpe fra de kyndige hænder og hoveder, så tag en test-tur til Mosen!

Link til begivenhed

Skrevet af Kasper Herschend

Jeg flyttede til byen fra det... Hvad?

- Det provinsielle Vestsjælland. For omtrent 6 år siden. Egentlig ikke fordi Odense virkede særligt tiltalende. Snarere fordi byen bare var e...
This Is Odense