V.O.G.O.T Par-akrobatik smurt ind en edens have-sovs af mørk kærligheds-symbolik


V.O.G.O.T
Teater | Mandag d. 19. aug. - Torsdag d. 22. aug. 2019 | Østre Stationsvej 35, Odense C | Pris: 0 Kr. | Ugens gæsteanbefaling er skrevet af: Kasper Herschend

Sted: Musikhuset Posten
Arrangør: H.C. Andersen Festivals

- fuldstændig som det skal være når dans møder akrobatik møder italiensk/argentinsk kropslighed.

Hånd-til-hånd er svært for de fleste af os dødelige, og alene af den grund bør man gøre sig den tjeneste at opleve de to artister i løbet af ugen når de optræder på Musikhuset Posten.

Skulle man imidlertid ikke være typen der falder for noget blot fordi det er svært og som af samme grund ikke lader sig underholde af at se andre løse sudoku, krydsord eller cad-tegning af en ny Femernbælt- forbindelse, så er det godt at V.O.G.O.T af italiensk/argentinske Duo Masawa faktisk er lavet med henblik på et publikum, i modsætning til hvad jeg ellers lige kunne komme i tanke om af utroligt svære aktiviteter.

Moderne cirkus - som forestillingen er hvis man spørger undertegnede - kan to ting: forbløffe og fortælle!

Så udstyret med disse to præliminære bedømmelseskriterier opfordrer jeg hermed enhver af jer kulturinteresserede kommende nycirkus-entusiaster til at opleve en forestilling på HCA-festivalens regning. Kort sagt: Det’ fedt og det’ gratis.

Se lidt video her.

Link til begivenhed

Skrevet af Kasper Herschend

Jeg flyttede til byen fra det... Hvad?

- Det provinsielle Vestsjælland. For omtrent 6 år siden. Egentlig ikke fordi Odense virkede særligt tiltalende. Snarere fordi byen bare var e...
This Is Odense