Aamanden Endnu en hyldest til ham med papirklippene og de mange historier for både børn og voksne


Aamanden
Teater | Torsdag d. 22. aug. - Lørdag d. 24. aug. 2019 | Eventyrhaven, Odense C | Pris: 0 Kr. | Køb billet her | Ugens gæsteanbefaling er skrevet af: Kasper Herschend

Sted: Eventyrhaven
Arrangør: H.C. Andersens Hus / Museum

Luften ved alt! den er om os, den er i os, den mæler om vor tanke og vor gerning, og den mæler det længere end klokken nede i dybet i Odense Å, hvor aamanden bor, den mæler det ud i det store himmeldyb, så langt, så langt, evigt og altid, til Himmeriges klokker klinger: "ding dang! ding dang!"

- Uddrag fra Klokkedybet af Hans Christian Andersen

Selvfølgelig skal vi opleve noget med Danmarks ubetinget største forfatter når der er festival i hans navn i byen! 

Af den grund og fordi trioen bag forestillingen her er helt afsindigt dygtig skal jeg i Eventyrhaven og se en kort teaterforestilling "I mørket mellem land og vand: et ritual for den tabte fremtid."

Der er en fare for at det bliver en moraliserende performance og det kan risikere at blive en af de kunstoplevelser der efterlader sit publikum med en dårlig smag i munden, men det bliver #actnow jo ikke mindre relevant af.

Link til begivenhed

Skrevet af Kasper Herschend

Jeg flyttede til byen fra det... Hvad?

- Det provinsielle Vestsjælland. For omtrent 6 år siden. Egentlig ikke fordi Odense virkede særligt tiltalende. Snarere fordi byen bare var e...
This Is Odense