Fossil Fuels Hvordan slipper man af med fossile brændstoffer?


Fossil Fuels
Foredrag/debat | Torsdag d. 10. okt. 2019 | Farvergården 7, Odense C | Pris: 0 Kr. | Køb billet her | Ugens gæsteanbefaling er skrevet af: Kasper Herschend

Sted: Kulturmaskinen
Arrangør: Mellemfolkeligt Samvirke, Café Kloden & Kulturmaskinen Odense

Hvordan slipper man af med fossile brændstoffer?

Jeg tror det var den tyske filosof Martin Heidegger, der gjorde opmærksom på at én forklaring på den vestlige tankes stagnation - at den vestlige filosofi siden Aristoteles ikke havde formået så meget mere end at rykke rundt på nogle kommaer i en ellers udmærket indeksering af det forhåndenværende - var at udgangspunktet og hermed spørgsmålene simpelthen var de forkerte.

Men nok om spørgsmålets fænomenologi!

”Anders Winther Mortensens forskning viser, at vi for den beskedne pris af 150 kr. om måneden kan ændre den skadelige CO2-udledning.” - Dernæst trænger spørgsmålet sig så på: Hvor meget kan det ændres? - og det bliver så min motivation for både at kigge forbi og at anbefale foredraget torsdag aften i Kulturmaskinens Café.

For hvis der findes en mega nem løsning på verdens uundgåelige undergang, er den vel værd at gøre sig bekendt med, og så forbliver det et personligt anliggende om jeg så hellere vil bruge de penge på at købe mig en ny T-shirt i H&M.

[Foto: Billy Wilson]

Link til begivenhed

Skrevet af Kasper Herschend

Jeg flyttede til byen fra det... Hvad?

- Det provinsielle Vestsjælland. For omtrent 6 år siden. Egentlig ikke fordi Odense virkede særligt tiltalende. Snarere fordi byen bare var e...
This Is Odense