Theater Festival Hvis du har børn er du heldig!


Theater Festival
Teater | Lørdag d. 12. okt. - Søndag d. 20. okt. 2019 | Filosofgangen 19, Odense C | Pris: 0 Kr. | Køb billet her | Ugens gæsteanbefaling er skrevet af: Kasper Herschend

Sted: Nørregaards Teater
Arrangør: TUMLE, Nørregaards Teater & Brandts Klædefabrik

Hvis du har børn er du heldig!

For der er børneteater-festival fra lørdag og over hele efterårsferien. Det er hele byens børneteater: Nørregaards Teater der sammen med Tumleklubben præsenterer en pose blandede bolsjer for de helt små og de lidt større, og det bliver fantastisk! - For sådan er det med godt børneteater! Når børneteater lykkes rammer det os alle sammen.

De bedste forestillinger rammer lige der hvor vi sænker paraderne og tager det ind. Godt børneteater er ikke mere moraliserende end at vi kan tåle at blive mindet om det, og godt børneteater taler ikke ned til nogen.

Godt børneteater er for alle! Så du må hellere se at få dig noget afkom så du har en undskyldning for at tage på besøg i det almenmenneskeliges udgangspunkt fra lørdag klokken 11.

Link til begivenhed

Skrevet af Kasper Herschend

Jeg flyttede til byen fra det... Hvad?

- Det provinsielle Vestsjælland. For omtrent 6 år siden. Egentlig ikke fordi Odense virkede særligt tiltalende. Snarere fordi byen bare var en...
This Is Odense