Mosevolley Aftenvolley i Mosen på præcis det niveau der passer dig.


Mosevolley
Sport | Onsdag d. 1. jul. 2020 | Munke Mose, Odense C | Pris: 0 Kr. | Ugens gæsteanbefaling er skrevet af: Rasmus Møller Madsen

Sted: Munke Mose & Stryget
Arrangør: City Volley

Det er sen mandag eftermiddag. Du har allerede fyldt og tømt navlen med sved flere gange i dag. Du står med en arm inde i dit køleskab. Du synes det var godt, at du valgte den model med quick-access låge. I den anden hånd står du og er på Tik Tok. Du bliver forstyrret af en videosnap fra din ven. Han bruger et pandebånds-filter og spørger, om du vil med til volley i Mosen.

Hvad gør du?

A. Det snapfilter var åndssvagt. Du tager halvdelen af køleskabshylderne ud, sætter dig i bunden med benene ud på gulvet og er på Tik Tok resten af dagen. Maden på køkkenbordet bliver fordærvet på 5 minutter. 

B. Snapfilteret var åndssvagt, men du slæber din henkogte sneglekrop ned af trappeopgangen.

Du valgte selvfølgelig B. 

Du laver rendezvous med din ven. Han er hype som en hundehvalp, der lige har fået at vide hvad “gåtur” er. Kontrasten er tydelig på de 5 snaps du ufrivilligt er med på, imens I går mod Mosen: Sneglen og Hvalpen.

I ankommer og ser, at der er to spil volley igang.

Hvilket volleyspil joiner I?

A. Tryhardsne. Teamlederen, som er ildrød i ansigtet, har en indvirkning på folk, som gør at alle “ofrer sig” for hvert enkelt point. Det er umuligt ikke at gå op i det. Til sidst er du så radbanket og tilfreds, at du lægger dig ud i åen og driver hjem.

B. Hyggeholdet. Perfekt for en klæbrig snegl som dig. Hvalpen elsker at serve. Du lader ham få alle dine serve, og de andre synes, det er helt fint. “Look at him go” tænker alle, imens de smiler og ryster stille på hovedet.

 

Du valgte B. Go Snails!

Link til begivenhed

Skrevet af Rasmus Møller Madsen

Opvokset i jysk skovidyl, selvforsynerdrømme, kærlighed, geder og koloenorme køkkenhaver. Senere forsigtigt trådt ind i civilisationen, oplevet komplekse sociale sam...
This Is Odense