Køb lokalt Køb dine julegaver i en rigtig butik, hvis du gerne vil beholde en spændende bymidte


Køb lokalt
Andet | Mandag d. 14. dec. - Torsdag d. 24. dec. 2020 | Odense | Pris: 0 Kr. | Ugens gæsteanbefaling er skrevet af: Mikkel West

Sted: Odense by
Arrangør:

Jeg synes forbrug er en rigtig herlig ting. Specielt forbrug af smukke og specielle ting der bringer glæde i mange år. Eksempelvis blev jeg i år, til min fødselsdag, begavet med Arne Jacobsens kaffekande fra Cylinda line-serien. Det er en utrolig tilfredsstillende oplevelse at hælde kaffe ud af kanden, fordi strålen er fin og tynd sammenlignet med mange andre kaffekander.  

Den gode og effektive gave er karakteriseret ved at være overflødig, men også ved at stråle i al sin overflødighed. For eksempel har du ikke brug for mere dyr sprut, nogle flotte champagneglas, en flot kop, noget skør blommevin, en ny taske fra Freitag eller Aldo Rossis stempelkande - men det er lige netop det, der gør gaverne så gode. Det er objekter der sjældent kommer én i hænde ved at man køber dem selv. 

Og nu kommer vi til pointen. De små nichebutikker inde i byen er perfekte steder at finde sådanne gaver, men hvis de ikke bliver støttet, så kommer der ingen nye sjove butikker, og den evige kamp mod Corosengårdscenteret bliver tabt.    

Link til begivenhed

Skrevet af Mikkel West

Odense afficionado since 1983. I am a passionate about everything aestetics and devoted to exploring the boundaries between different creative crafts, as well as fusing digital and analogue aesteti...
This Is Odense