Slagteriet Vilde gæste-DJ's, god stil og rå industriel charme gør Slagteriet til et absolut højdepunkt på den odenseanske nattescene

Slagteriet
Drinking | Rugårdsvej 5, Odense C | Skrevet af: Kristian Bang Hansen | 13 anbefalinger

Tag på Slagteriet, hvis du er til rustik og svedig natklub, hårdtslående cocktails og gæste-DJ's af højeste klasse. To unge Odense-drenge har omdannet kødlaboratoriet i det gamle Danish Crown-slagteri på Rugårdsvej 5 til en moderne natklub med industriel coolness og historisk vingesus. Slagteriet har gjort ny elektronisk lyd og fortidens industriforfald til en fast lørdags- og indimellem også mandags- eller fredagsbegivenhed i byen. 

Odenses nattescene er under hastig forandring. Forbi er tiden, hvor TheVoice-playlisten og en Tuborg til ti kroner betød sikker succes. Bevares, de findes endnu, de steder. Men de må i højere og højere grad dreje nøglen eller genopfinde sig selv. De to driftige evententreprenører Jonas og Julian har med Slagteriet bevist, at man kan overleve på et gennemført koncept - og ikke bare på gratis fadøl og firseromkvæd. 

Al respekt til dem, at de turde åbne en klub - eller egentlig hvad som helst - på den "forkerte" side af stationsvejen. De odenseanske gåibyen-folk har alle dage haft et rygte som nogle dovenlarser, der nægter at gå mere end 50 meter fra absolut centrum. Men er der noget, der er værd at gå efter, er det denne ambitiøse natklub. Der er åbent hver lørdag fra kl 00.00-05.00 (altså ret beset søndag), lokalerne er usædvanligt rå og stilfulde, lyden er nok byens bedste, cocktailkortet er særdeles gennemført, og så har de banket en vildt lækker terrasse op bag ved klubben - et must på en sen sommeraften.

Slagteriet er kendt for at gå all in på gæste-DJ's og har siden åbningen i oktober 2013 haft en ren perlerække af kvalitetsnavne bag knapperne: Tomas Barfod, Thomas Madvig, Ena Cosovic, Jean Von Baden (fem gange!), Le Gammeltoft, Henri Matisse, Mike Sheridan, Zebra Katz, Pelle Peter Jensen, DJ Static, SNAVS, Nonsens, Few Wolves, DJ Buda, KANT, Borneland, WAQAR, Vendelboe, Lou Van, Kris Menace og ingen mindre end MK (!!). Listen bliver længere måned for måned.

Gå de ekstra 200 meter, og oplev byens mest ambitiøse natklub. Det er den bedste beslutning, du gør i nat.

  • Man - Tor: -
  • Fre: 23.45 - 05.00
  • Lør: 00.00 - 05.00
  • Søn: -
Link til sted Find vej


This Is Odense