Kirsten Klein Landskabsfotografi på Galleri5000


Kirsten Klein
| Mandag d. 1. dec. - Onsdag d. 31. dec. 2014 | Filosofgangen 3, Odense C | Pris: 0 Kr. | Skrevet af: Jacob Keinicke

Sted: Galleri 5000
Arrangør: Galleri5000

-       Jeg vil tage billeder af lyst, uden at de umiddelbart skal bruges til noget bestemt. (Kirsten Klein, interview i Nordjyske )

At sige sådan noget er prisværdigt, forfriskende og forførende for en som mig, der føler sig gennemblødt af virkelighedens krav på nytte og jeg har efterhånden opbygget et gennemborende behov for at være fuldstændig nytteløs, lige så gyldig som ligegyldig og fri for at finde det behov, der skal stilles. Når det så er sagt, så er det også smadderlet at sige sådan noget, når man drikker kaffe på statens livsvarige kunstnerydelse.

Når jeg så går ind og anbefaler en udstilling bestående af landskabsfotografi, er det ikke uden en vis apati. – Jeg aner ærlig talt ikke, hvad jeg skal føle, når jeg ser den snoede vej, kornmarken og vindmøllen ( i s/h ) Jeg aner ikke, hvad jeg skal føle for horisonten over havet. Jeg aner ikke, hvad jeg skal føle for vandløbet igennem skoven. Det er smukt. Men det hele er jo smukt. Den æstetiske oplevelse fylder mig i to sekunder, og så er jeg fortabt igen. Hvad fanden er der galt? Skal alting foregå i det her forfærdelige tempo. Vi (ikke dig selvfølgelig, os internetsmadder-loop-typer ) har et problem. Hvem skal nogensinde gå i dybden med noget som helst igen. – Seriøst.. jeg har tjekket fire af Kirstens Billeder og jeg føler, at jeg har afkodet, hvad jeg kan afkode... Det er altså sølle. Derfor vil jeg tvinge mig selv til landskabsfotoudstilling. – og til dig, der har læst helt her til.. undskyld ik’ os..  jeg også lidt sur i dag.. især på internettet og alt den nytte. Ses i landskabet.

p.s. Kirsten Klein er helt aldeles fremragende, prisvindende og på alle måder et forbillede inden for hendes felt.

Link til begivenhed

Skrevet af Jacob Keinicke

Jacob er løbet hjemmefra. Jacob er løbet hjemmefra. Jacob er løbet hjemmefra. Jacob er løbet hjemmefra. Jacob er løbet hjemmefra. Jacob er løbet hjemmefra. Jacob er løbet hjemmefra. Jacob er løbet ...
This Is Odense