Længe leve mangfoldigheden! Fordi mennesker ikke må strømlines


Længe leve mangfoldigheden!
| Torsdag d. 1. jun. 2017 | Munke Mose, Odense C | Pris: 0 Kr. | Køb billet her | Skrevet af: My Rasmussen

Sted: Munke Mose & Stryget
Arrangør: Mangfoldighedsfest Odense, Lambda, Frivilligcenter Odense, Amnesty Odense, PLS og Dansk Kvindesamfund Odense

Det her er vigtigt, folk. Fordi - fordi det ikke er åbne døre, der skal sparkes ind, men tunge trædøre med dårlige hængsler, som man får helt ondt i foden af at ramme med sine vrede tæer. Det er stadig er svært at elske en kvinde, hvis du er kvinde. Og en mand, hvis du er mand. Og er du et sted lidt ude i grænsen af de to eller noget helt tredje, så er du for alvor på den. For mennesker VIL sætte i bås. Systematisere. Lukke kasserne helt stramt til. 

Er du født tilfreds i din hud og dit køn, er det jo heldigt. Men problemerne findes stadig. Og de kan virke uoverstigeligt forfærdelige og gøre skønne mennesker bange og ensomme. Og det skal ikke være sådan. Så du skal paradere gennem gaderne og larme og lave store armbevægelser og skille dig ud og kysse din kæreste uden frygt, og du skal være iført noget, der ikke er ny nordisk minimalisme, men mere sådan go' gammeldags glam, og vi skal fællessynge: "Vi sætter spejle i solen til alle, der kæmper på skyggesiden og råber: længe leve mangfoldigheden!" 

Link til begivenhed

Skrevet af My Rasmussen

Jeg pilede, så snart jeg kunne. Løb til hovedstaden efter gymnasiet. Og trak den osende Københavnerluft i 12 år, inden jeg vendte hjem. Onde boligpriser skubbede - nære relationer og en ny positiv ...
This Is Odense