On and on the rain will say Fernisering på skrøbelighed midt i corona lockdown


On and on the rain will say
Udstilling | Fredag d. 6. nov. 2020 | Søndergade 26, 5000 Odense C | Pris: 0 Kr. | Skrevet af: Bo Jessen

Sted: M100
Arrangør: M100

Vakkelvorn, vægelsindet, skrøbelig og ambivalent.

Velvalgte ord til at beskrive sindstilstanden hos millioner af mennesker verden over. Mennesker der er indespærrede med deres egne tanker og samtidig gennem digitale vinduer kan følge med i amerikansk præsidentvalgkamp, borgerkrig, terrorkamp og abortrestriktioner, som gør én i tvivl om hvorvidt tiden løber fremad, står stille eller rent faktisk bevæger sig baglæns.

Det er samtidig ordene på hvad denne udstilling skal fremkalde af følelser hos dig og mig. Og det er jo ganske rart, i så usikker en tid, at man kan gå til en moderne kunstoplevelse, og vurdere kunstværkerne på så klart et grundlag. Virker de, eller virker de ikke?

Udstillingen er i gruppeformatet og samler alt fra studerende, over nyuddannede til etablerede kunstnere, der giver forskellige perspektiver på samme emne gennem en række forskellige medier.

Der er fredagsfernisering fra 18-19. Hvis du ikke kan komme til ferniseringen, så løber udstillingen fra 6-29. november. Der er åbent torsdage fra kl. 17-19 og lørdage og søndage fra kl. 13-16.

Kunstnere:
- Frederik Vium (studerende ved kunstakademiet i Hamborg - performance, skulptur og video)

- Camilla Rasborg (uddannet fra Det Jyske Kunstakademi i 2002 - kasserede genstande i kollager, malerier og relieffer)

- Julie Clifforth (uddannet fra Kunstakademiet i Bergen i 2014 og studerer landskabsarkitektur - arbejder i feltet mellem objekter og arkitektur

- Heine Kjærgaard Klausen (uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2006 - skulptur, kollage og skulpturelle performances

- Jens Axel Beck (uddannet fra Det Fynske Kunstakademi og Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2008 - arbejder med de medier, der følger af værkerne)

- Marie Rosenkilde Lindberg (uddannet fra Kunstakademiet i Göteborg i 2008 - mange forskellige medier)

Link til begivenhed

Skrevet af Bo Jessen

Odense er et had-kærlighedsforhold. Det er byen som betyder meget for mig, men som jeg kun kan bo i hvis jeg lægger mine kræfter i at forandre den. Jeg føler et ansvar for hver halvfyldte koncert o...
This Is Odense