England - Danmark Den alternative guide til en god EM-fest


England - Danmark
Sport | Onsdag d. 7. jul. 2021 | Seebladsgade 21, Odense C | Pris: 0 Kr. | Skrevet af: Bo Jessen

Sted: Storms Pakhus
Arrangør: Dig selv

Du skal nok blive godt fodret med EM-anbefalinger fra kommercielle odensesider. Det vil være noget med "10 GODE STORSKÆRMSARRANGEMENTER!" og så accepterer du lidt cookies og overhældes med reklamer for bleer, badekar eller bilferier i Toscana.

Men storskærmen er jo ikke nok til den ultimative oplevelse og derfor får du her en alternativ EM-guide, der lægger endnu et lag på din dag.

1. Start med researchen. Altid start med research. Kan du nu alligevel ikke komme afsted til London og se kampen?

Jeg har foreløbig set følgende bud på hack-Storbritaniens-corona-regler:
- Tag til et fiktivt møde i London
- Flyv til Malaga, kør til Gibraltar og flyv til England
- Find en træningsdragt med DBU-logo, tag i lufthavnen og tag Lars Høgh i hånden og så klem til mens du hvisker "Høgen er en mur!"
- Flyv til England. Gå i isolation. Gå ud af isolation. Ifør dig engelsk landsholdstrøje, bind din trøje op på maven, som du maler kridhvid. Tag på Wembley og nyn God Save Our Queen.
- Noget med at stjæle et langskib fra Vikingemuseet i Roskilde - man behøver vist ikke vise coronapas ved grænsen hvis man har økse i hånden, men måske er det dumt, hvis man først når frem om tre uger?)

Hvis det ikke går skal skal du finde dit storskærmsarrangement. Jeg var i Parken mod både Finland og Rusland og jeg kan love, at din oplevelse bliver reti' meget bedre af at se kampen med ekstatiske ligesindede end fremfor foran et fjernsyn med venner, der overdøver Morten Bruun med snak om eksamener, arbejdsproblemer eller sommerens renoveringsprojekter.

2. Lav et bogstavrim eller en lille remse med Joakim Mæhle - du bliver en helt!

3. Hæld en øl over dig selv inden du går til dit valgte storskærmsarrangement. Når du allerede er våd føles øl tørt.

4. Se kampen og fejr danske mål ved at grine af Gareth Southgate og Boris Johnson, synge noget om at fodbolden ikke kommer hjem og finde på puns om Brexit.

5. Gå rundt i gaderne efter kampen og giv high-fives til alle cyklende i rød trøje mens du synger "Vi er røde, vi er hvide". Som bonusinfo er der her lidt info om de to åndssvage dele af Re-Sepp-ten, som du altid har haft svært ved at synge med på:
- "Som den lille store Klavs - Klapper vi med hatten - davs"
- "Vi må kæmpe for det land, der er boldens H.C. And"

God fest!

Link til begivenhed

Skrevet af Bo Jessen

Odense er et had-kærlighedsforhold. Det er byen som betyder meget for mig, men som jeg kun kan bo i hvis jeg lægger mine kræfter i at forandre den. Jeg føler et ansvar for hver halvfyldte koncert o...
This Is Odense