Bobby Mandrup på Galleri Sandberg Debutudstilling fra lokale Bobby Mandrup


Bobby Mandrup på Galleri Sandberg
Udstilling | Onsdag d. 7. jul. - Søndag d. 11. jul. 2021 | Vestergade 102, Odense C | Pris: 0 Kr. | Skrevet af: Bo Jessen

Sted: Galleri Sandberg
Arrangør: Galleri Sandberg

Fotografen Bobby Mandrup udstiller frem til 24. juli i solodebut på stramt minimalistiske Galleri Sandberg i gågadens vestlige ende.

Først bekendelsen; Bobby Mandrup er en bekendt, men det er nu ikke derfor, at jeg anbefaler den her udstilling frem for parasolfest i Farvergården, eller andre gode bud til din sommeruge.

Bobby har en særlig evne til at træde ind i de mennesker han fotograferer. Billederne er aldrig ligefremme, men de er altid ærlige. De er drømmende, men de er samtidig nærværende. Dragende erotiske. Uskarpe og nøgne. Nøgterne. Intime.

Som altid opstår gode portrætter mellem fotograf og fotograferet. Begge efterlader noget af sig selv i billedet og det afspejler Bobbys portrætter altid for mig.

Billederne er så sanselige, at man enten får lyst til at bladre for at se næste frame eller så fængende, at man fastholdes ude af stand til at bladre.

Måske er det fordi Bobby er en mystisk bekendt i udkanten af mine vennecirkler, men jeg leder altid mere efter ham i billederne, end jeg ser de fotograferede. Jeg forestiller mig snørklede tankemønstre. Tanker, der ind i mellem er for mange af. Evnen til at gennemskue skønhed hvor få ser den. Men også kunstnerisk forfængelighed.

En form for skarpt rod, som fastholdes i en umulig balance, hvor spændingen i fotografierne er allerstørst. Det er enormt passende, at de netop udstilles i Galleri Sandbergs smukke, hvide lokaler.

Mandag: Åben efter aftale
Tirsdag: Åben efter aftale
Onsdag: 11 – 17
Torsdag: 11 – 17
Fredag: 11 – 17
Lørdag: 11 – 15
Søndag: Lukket

Kig evt. forbi fredag d. 9 juli hvor der er drikkelse i sommervarmen. Eller stræk den til torsdag d. 15. juli i næste uge, hvor der er artisk talk med Bobby.

Link til begivenhed

Skrevet af Bo Jessen

Odense er et had-kærlighedsforhold. Det er byen som betyder meget for mig, men som jeg kun kan bo i hvis jeg lægger mine kræfter i at forandre den. Jeg føler et ansvar for hver halvfyldte koncert o...
This Is Odense