Time to loop To ekvilibrister og en cykel. To italienere og en eksistentiel historie. Artisteri fra den allerbedste skuffe.


Time to loop
Teater | Mandag d. 23. aug. - Torsdag d. 26. aug. 2021 | Gråbrødre Plads 1, Odense C | Pris: 0 Kr. | Skrevet af: Mira Erik

Sted: Graabrødre Klosterkirke
Arrangør: Duo Kaos

"Det er nok sjovere for dem selv at lave, end for os andre at se på."  Det konstaterede min pige på 15 år knastørt en dag, hvor jeg igen havde slæbt hende med til noget nycirkus. Og jeg giver hende ret. Det er ikke særligt sjovt at være tilskuer til dygtige performere, artister, dansere, hvor man bare er parkeret til at skulle beundre deres kunnen. "Næææ", "neeeej", wooouw" etc.  Det' gab. Nej, de dygtige artister er mestre i at bruge deres kropslige ekvilibrisme til at fortælle historier. Til at udtrykke det fællesmenneskelige, det eksistentielle. Sætte billeder på det egentlige med deres egne, dygtige kroppe. 

Lige præcis dét kan Duo Kaos. De er så sygt dygtige - og det er virkelig fedt at de er det - men de bruger det i den vedkommende fortællingens tjeneste: At kun sammen kan vi gøre det.

De rigger deres podie og deres cykel til på Graabrødre Torv og herfra akrobater de den i fire dage i festivalugen. Og de teaser dig her: https://vimeo.com/303554574 Uf!, sydeuropæisk skønhed; italiensk cirkusæstetik -det er så charmerende smukt!

Det er optur at festivalen, der bærer gyser-slogan'et "Alt kan ske", har fundet på at invitere stort set hele plakaten fra 'Danmarks Internationale Gadeteaterfestival' ind i det lyserøde program. Odenses gader kommer til at vælte sig i gadeteater af høj kvalitet i hele den her uge. Duo Kaos med 'Time to loop' er bare ét af dem. 

Link til begivenhed

Skrevet af Mira Erik

Odense er det sted, jeg bor. Og derfor er det det sted, jeg lever. Og elsker og synger og cykler og spiser. Det er her mine mennesker er og her mine fester er. Det er her min vrede er for det er he...
This Is Odense