Filmisk Byvandring Tag filmen ud i byen


Filmisk Byvandring
Byvandring | Mandag d. 30. aug. - Søndag d. 5. sep. 2021 | Overgade 21B, Odense C | Pris: 0 Kr. | Skrevet af: Bo Jessen

Sted: Nelle's Coffee and Wine, Overgade
Arrangør: Odense International Film Festival

Farvergården og Amfipladsen er Odense Film Festivals pulserende centrum, men jeg har lang tid talt for, at festivalen indtog en endnu større del af byen.

Til flere andre filmfestivaler rundt omkring i verden kan man mærke byen summe i det øjeblik man ankommer og sådan er det trods alt ikke endnu i Odense, til trods for OFF's helt særlige kvaliteter.

Nogle af de arrangementer, der trods alt sætter film på resten af bymidten er de tilbagevendende filmiske byvandringer, der er lavet i forskellige former. Flere år har A Wall is a Screen deltaget med byen som lærred, men i er indslaget seks  håndskårne animationsfilm du kan opleve på seks forskellige lokationer i Odense.

Du kan tage rundturen når det passer dig, men tirsdag og lørdag kan du gå turen med altid sjove og energiske Sara Koppel, som fortælle om værkerne. Det er tirsdag kl. 20 og lørdag kl. 13.

Du skal have fat i din smartphone og downloade appen ARTIVIVE, og så gå rundt til:

- Nelle's, Overgade 21
- Optikerne på Ovre Sprogøes Plads, Jernbanegade 1
- Winther's Kaffe, Vestergade 61
- Stærmose Briller, Slotsgade 24
- OFF, Farvergården

Link til begivenhed

Skrevet af Bo Jessen

Odense er et had-kærlighedsforhold. Det er byen som betyder meget for mig, men som jeg kun kan bo i hvis jeg lægger mine kræfter i at forandre den. Jeg føler et ansvar for hver halvfyldte koncert o...
This Is Odense