Hjerteslagsflugt Malisk ørkenvandring


Hjerteslagsflugt
Koncert | Lørdag d. 4. dec. 2021 | Vindegade 65, Odense C | Pris: 155 Kr. | Køb billet her | Skrevet af: Anna Skau Tolstrup

Sted: Musikhuset Dexter
Arrangør: Second to the Left, Fyn Live & Musikhuset Dexter

Det, der virker fjernest fra vores hvorfor-kun-regn-ingen-sne-vinter, må være sprødt, knasende, overophedet sand, der perlende løber gennem dine svedige håndflader, der ubarmhjertigt bliver bagt fugtige af den svidende ørkensol. Der er sand, så langt øjet rækker. I dynger, i bjerge, svajende, vuggende, dansende sand og måske ørkenmusen fra Dune, hvis vi er helt heldige. Vi skal igennem dem ørken, svajende, vuggende, dansende, på lørdag på Dexter.

Maliske Tamikrest har taget turen fra Mali til Odense og med sig har de deres ørkenblues, med ægte djembe og wah-guitar. Deres ørkenblues er særlig. Guitaren græder altid i en blues, men her er det i særdeleshed den sungne historie, der græder: Tamikrest fortæller nemlig historien om Tuareg-folket, et folk på flugt. Deres blues kredser om krig og flugt og er flankeret af et sandet bagtæppe af en insisterende bas og en sikker djembe, mens wah-guitaren kringler og vrider sig om vokalens hjerteslagsflugt. Den bedst tænkelige ørkenvandring til at opvarme din regn-ingen-sne-vinteraften.

Link til begivenhed

Skrevet af Anna Skau Tolstrup
This Is Odense