Odense Isstadion TAG I HALLEN OG DRIK EN ISKOLD ØL

Odense Isstadion
| Møllemarksvej 75, Odense V | Skrevet af: Anders Skovgaard | 3 anbefalinger

I arenaen er de helte - kuldens harniskklædte kæmper, der fighter, så blodet farver isen rød, og kropsdampen står som en tåge over spillerne. Det er et show, et spil med brækkede næser, blå øjne og manglende tænder som en almindelighed. Og vi elsker det! Vi vil se dem kæmpe og vinde hver en puck og hver en nærkamp, som var det det sidste, de gjorde. Og det gør de så! Ishockeyspillere er nådesløse og dristige mestre i kuldens brutale rige. I Odense hedder dette rige Vestfyen Arena og huser byens hold – Odense Bulldogs.

Jeg har kun oplevet Odense Bulldogs et par gange, men det har været vilde oplevelser hver gang. Stemningen i den overdimensionerede kummefryser med gennemfrosne øl er fantastisk og en fest i sig selv. Her kommer alle slags skæbner fra gadebilledet – fra den kødfyldte forretningsmænd, der vil have noget lir for deres sponsorkroner, og over til klubknægten, der køber sæsonkort til hele familien og bløder, ånder og drømmer med klubben, uanset om verden stod i brand uden for arenaen.

Der er god pølse- og ølstemning plus byens dårligste pomfritter. Og så er der ikke noget bedre end det klassiske ishockey-tema, som spiller, når skøjtedrengene løber på isen indhyllet i røg og damp! Tag til hockey og se Odense Bulldogs.

 

  • Man - Søn: -
Link til sted Find vej


This Is Odense