Kathrine Guldmann Student fra HF-FLOW

Kathrine Guldmann
Medlem siden januar 2015 og indtil december 2016 | 33 anbefalinger | 0 artikler | 6 stamsteder

Odense er min kilde til energi og inspiration. Her blomstrer min kreativitet, og her bliver mine drømme værdsat og udlevet. Odense er lille nok til gåbenene og stor nok til variation og "anti trivailitet". Odense er der, hvor vi mødes. Dem fra København og dem fra Jelling og Aarhus. Lige i midten. For her kan vi klæde os, som vi vil, lege tosser, tage i byen, og odenseanerne tager godt i mod. Mængden er mangfoldig i både alder og type, og her er der plads til alle (specielt på Boogies, som mine udefrakommende venner elsker).

Jeg skriver for TIO, fordi det er skideskægt. TIO åbner døre og udvider mit gode netværk. De folk, der er med i TIO, er for vilde. Enormt seje mennesker, som jeg på mange måder ser op til og lader mig inspirere af. Vi laver noget forskelligt alle sammen, og det giver en stor, fed, bred vifte af syn på verden og valg af events. Jeg skriver, fordi Odense skal komme op af sofaen og ud og opleve, og fordi jeg selv, er FOMO-typen + jeg hader at misse noget, fordi jeg ikke vidste, det var der. Det gør vi noget ved i TIO.

Hvad er Odenses bedst skjulte skat (dit favoritsted i byen)?
Uh. Den er svær. Men jeg må nok sige det er den i efeu-begroede gårdhave på Den Smagløse Cafe, "Smageren". Her nyder jeg sommersolen, trækker vejret, begår dybe samtaler, får ideer og skriver manuskripter, mødes og slapper af, her drikker jeg mine drinks og bliver fuld med nogle af de sejeste bartendere i Odense.

[Photo: Jacob Keinicke]This Is Odense