Katarina Le Müller Cand. mag. Kultur og Formidling. Ph.d.-stipendiat ved Institut for Sprog og Kommunikation, SDU

Katarina Le Müller
Medlem siden april 2013 | 50 anbefalinger | 0 artikler | 5 stamsteder

Odense er byen jeg troede jeg skulle væk fra for at opleve noget, men som endte med at være grunden til at jeg fik alt det jeg ønskede mig. Jeg elsker at være ude i verden, og jeg elsker at komme hjem til byen igen, for det er her, jeg for alvor føler, jeg lever og gør en forskel.

Hvorfor skriver du for TIO?
I starten var det spændingen ved at starte noget op - dem der kender mig ved at jeg elsker nye projekter, og TIO var lige præcis et projekt jeg havde gået og drømt om længe, og jeg var overlykkelig for at være med til at sparke det i gang. Noget andet er, at jeg virkelig tror vi gør en forskel: jeg tror på, at den begejstring der ligger i anbefalingerne, og den energi vi lægger i at dele, kommunikere, tage billeder etc., gør en forskel for kulturlivet i Odense. Og, som en lækker bonus, så er man som TIO-skribent altid godt informeret om de uendeligt mange fede arrangementer der er i byen.

Hvad er Odenses bedst skjulte skat? Dit favoritsted i byen?
Uha, det er svært. Der er så mange! Samtlige parker og åstier. Et gammelt favoritsted er universitetet - jeg elsker at være der, og er også så heldig at have min daglige gang dér. Jeg synes at Brandts 13, det gamle Fyns Kunstmuseum, fortjener at blive opdaget af lidt flere - det er en vidunderlig bygning, og den er fyldt med spændende moderne kunst. Et nyt favoritsted er Byens Bro. Jeg er for nylig flyttet hen i nærheden af havnen, og ud over at den bro gør det uendelig meget lettere at komme fra havnen og ind til centrum, så er det en fornøjelse at stoppe på toppen og nyde udsigten over et Odense i forandring.

[Photo: Jacob Keinicke]This Is Odense